12

JUN
MH-forum-tecsam

Catalonia’s First Mental Health Investment Forum

2024/06/12

El Fòrum, organitzat per la Xarxa TECSAM i per BHV Partners, se celebrarà el pròxim 12 de juny a partir de les 8:30 h a l’Auditori de la UPF-BSM, a Barcelona (C/Balmes, 132-134).

Es tracta del primer fòrum d’inversió d’aquestes característiques que se celebrarà a territori català i espanyol: reunirà inversors nacionals i internacionals, business angels i venture capitals al voltant de startups i spin-offs catalanes innovadores en l’àmbit de la salut mental. 

L’objectiu és doble: per una banda, fomentar la inversió en els negocis que treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i, per l’altra, consolidar el posicionament de Catalunya com a hub d’innovació en l’àmbit de la salut mental.

L’esdeveniment comptarà amb dues parts: una primera part de pitch per part de 5 startups ja constituïdes i en funcionament (les startups poden aplicar per participar-hi aquí) i una segona part en format concurs de pitch per a 5 projectes més inicials. 

PROGRAMA

  • 8:30h: Registre 
  • 9h: Benvinguda, a càrrec de la Sra. Laia Arnal, Directora General de Transferència i Societat del Coneixement (Generalitat de Catalunya)
  • 9:30h: Startup pitches (5 startups tindràn l’oportunitat de presentar davant el pool d’inversors)
  • 11h: Coffee break 
  • 11:30h: II Mental Health Innovation Contest (pitch contest de 5 projectes de membres de la Xarxa TECSAM)
  • 14h: Cloenda

Les inscripcions són obertes i gratuïtes, i es poden fer a través d’aquest enllaç.

Trobareu més informació sobre l’esdeveniment a la pàgina web.