NOTÍCIES WEMIND

Acte de celebració del 10è Aniversari de Plataforma TDAH a Sant Boi

Notícies

Amb motiu del 10è Aniversari de Plataforma TDAH, el dia 20 de març de 2015 s'ha celebrat la I Jornada TDAH: “Ens mou el TDAH” a la sala d’actes de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi. L'acte ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Sant Boi i a participació de l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret.

La jornada “Ens mou el TDAH” ha consistit en tres conferències:

  • “Els infants amb TDAH a l’àmbit educatiu” a càrrec de la doctora Cristina Serra Amaya, Neuropediatra de la Unitat Trastorns de l’Aprenentatge (UTAE) de l’Institut Pediàtric Sant Joan de Déu (Barcelona). Veure presentació
  • “El TDAH des de dins: una experiència subjectiva” a càrrec del psicòleg Daniele Cipriano, cap d’equip de la Unitat de Trastorns de Conducta d’ITA i Anna Rodríguez psicòloga de la Unitat de Trastorns de Conducta d’ITA.
  • “El TDAH en l’Adult: de la singularitat al malson” a càrrec del doctor Miquel Casas Brugué, Catedràtic de Psiquiatria Universitat Autònoma de Barcelona, Departament de Psiquiatria i Medicina Legal, Cap del Servei de Psiquiatria Hospital Universitari de la Vall d’Hebron.

Més informació al web de l’associació TDAH Sant Boi
20-03-15 I Jornada TDAH "Ens mou el TDAH"