Oportunitats de finançament

Troba el teu partner

Task force

Ajudes AEI

Contacta amb l'oficina de projectes

PROJECTES

Ajudes AEI

Les AEI (Agrupaciones Empresariales Innovadoras) juguen un paper clau per millorar la competitivitat de les petites i mitjanes empreses.

Son un element decisiu per a l’impuls dels nostres membres i associats. Consulta’ns si vols participar d’aquesta oportunitat.

Impulsades pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme (Mincotur) son un element decisiu per a l’impuls dels nostres membres i associats. Consulta’ns si vols participar d’aquesta oportunitat.

El programa de suport a les Agrupacions Empresarials Innovadores (AEI) té com a objectiu la millora la competitivitat de les petites i mitjanes empreses mitjançant una combinació de programes d’ajudes financeres, formació especialitzada, assistència tècnica i facilitació de col·laboracions empresarials. El seu enfocament integral abasta des de l’impuls de la innovació tecnològica fins a l’adopció de bones pràctiques empresarials, tot amb l’objectiu final de generar un entorn competitiu i sostenible per a les empreses de menor mida.

Els ajuts provenen del Ministerio de Comercio, Industria i Turismo en el marc del Plan de Recuperación, Transformación i Resiliencia.

El Clúster de Salut Mental de Catalunya, com a AEI reconeguda pel Ministeri, treballa amb dedicació per aconseguir els millors resultats i impulsar l’èxit empresarial dels nostres membres.

Busques finançament per un projecte innovador? Presenta’ns la teva idea!

CONTACTA AMB L’OFICINA DE PROJECTES!