Oportunitats de finançament

Troba el teu partner

Task force

Ajudes AEI

Contacta amb l'oficina de projectes

PROJECTES

Oficina de projectes

Un espai on podràs compartir i descobrir idees innovadores, coneixements i know-how de les nostres entitats sòcies.

Una eina per a identificar tendències, oportunitats, idees i propostes que permetin vehicular projectes innovadors en el sí dels nostres associats.

Com a soci del clúster, t’encoratgem a utilitzar la nostra oficina de projectes i aprofitar-ne els avantatges que ofereix, en cas de no ser soci del clúster et recordem que pots posar-te en contacte amb nosaltres per formalitzar la teva adhesió al cluster.

1

Borsa de Projectes

Podràs compartir les teves idees amb altres membres del clúster, discutir els teus projectes, i buscar socis adequats per col·laborar en projectes conjunts. És una oportunitat excel·lent per connectar amb altres membres del clúster i establir relacions professionals valuoses.

2

Accés a Recursos

Gràcies a l’oficina de projectes, tindràs accés a una gran varietat de recursos, com ara documents, informes, estudis i estadístiques. Aquests recursos poden ser una font de coneixement i inspiració per als teus propis projectes i t’ajudaran a mantenir-te al dia sobre les tendències i les novetats del teu sector.

3

Suport en la cerca de finançament

El finançament és una part essencial per als projectes innovadors. Com a soci, tindràs accés a l’assessorament sobre fonts de finançament i com preparar una proposta de finançament que sigui atractiva per als inversors. També us ajudarem a identificar les oportunitats de finançament més adequades per al vostre projecte.

Contacta amb l’oficina de projectes!    L’informem que CLÚSTER SALUT MENTAL CATALUNYA serà considerat responsable del tractament de les seves dades personals. En el cas que vostè s’inscrigui com a persona interessada en aquest formulari, l’informem que CLÚSTER SALUT MENTAL CATALUNYA serà responsable del tractament de les seves dades conjuntament amb la/les entitat/s col·laboradora/es que es troben indicades en la pàgina web del formulari on s’inscriu. Les dades de contacte de la/les entitat/s col·laboradores/es les podrà trobar en la seva respectiva pàgina web corporativa. Les seves dades personals es tractaran amb la finalitat de gestionar la sol·licitud que vostè realitza mitjançant aquest formulari. . Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició, tal i com l’informem a la nostra Política de Privacitat i Avís Legal.

    Les dades de contacte dels sol·licitants: nom, càrrec i correu electrònic seran incorporats al fitxer del CSMC i utilitzades a efectes d’informar sobre els serveis i les activitats que CLÚSTER SALUT MENTAL CATALUNYA realitza.