Liderant Projectes Innovadors en Neurociència per la Neurodiversitat i la Neurosalut.

Les neurociències són una branca interdisciplinària de la ciència que estudia el sistema nerviós, incloent el cervell, la medul·la espinal i les xarxes neuronals.

Aquest camp busca comprendre com funciona el sistema nerviós, tant en termes de processos fisiològics com de comportament, amb l’objectiu d’avançar en el coneixement sobre la cognició, les emocions, la percepció i altres funcions relacionades amb el cervell.

PROJECTES
NEURO

Des del WeMind Clúster impulsem projectes de Neurociència, que impulsin la neurodiversitat i la neurosalut.

La neurodiversitat és la variabilitat natural en les capacitats cognitives i emocionals de les persones i la neurosalut estudia el manteniment i millora de la salut del sistema nerviós, a partir d’agents com l’alimentació, l’exercici físic i la gestió de l’estrès.

ACTUALITAT
NEURO
HRC-equipWM

WeMind presente en el Health Revolution Congress 2024

El equipo WeMind participa en la segunda edición del congreso de digital health. Un amplio aforo de congresistas, startups internacionales e instituciones sanitarias se dieron cita en el Recinto Modernista de Sant Pau.

smartbrain

Smartbrain, nou membre WeMind

L’ecosistema WeMind té un nou membre: Smartbrain, una empresa enfocada a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment persones d’edat amb demència o qualsevol tipus de deteriorament cognitiu, mitjançant el desenvolupament de noves tecnologies.

nou-soci-i3pt

WeMind Cluster dona la benvinguda al Parc Taulí

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) s’incorpora a l’ecosistema clúster dins del àmbit de la recerca aportant la seva reputació com a líder en innovació, amb l’excel·lència com un pilar fonamental del seu model de gestió

FES-TE SOCI
DEL CLUSTER

Endinsa’t en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes.