Liderant Projectes Innovadors en Neurociència per la Neurodiversitat i la Neurosalut.

Les neurociències són una branca interdisciplinària de la ciència que estudia el sistema nerviós, incloent el cervell, la medul·la espinal i les xarxes neuronals.

Aquest camp busca comprendre com funciona el sistema nerviós, tant en termes de processos fisiològics com de comportament, amb l’objectiu d’avançar en el coneixement sobre la cognició, les emocions, la percepció i altres funcions relacionades amb el cervell.

PROJECTES
NEURO

Des del WeMind Clúster impulsem projectes de Neurociència, que impulsin la neurodiversitat i la neurosalut.

La neurodiversitat és la variabilitat natural en les capacitats cognitives i emocionals de les persones i la neurosalut estudia el manteniment i millora de la salut del sistema nerviós, a partir d’agents com l’alimentació, l’exercici físic i la gestió de l’estrès.

ACTUALITAT
NEURO

WeMind Cluster takes on the #MWC24

Our team was excited to be back at the MWC24 and witness its countless groundbreaking solutions designed to empower individuals. This year’s exhibition area offered cutting-edge innovations on AI, assistive robots and health devices tailored for our sector, that led us to a more comprehensive and hands-on experience.

Webinar Formació Professional Dual: incorporar talent a les empreses

Trobada de difusió FP Dual dirigida a empreses i entitats de l’ecosistema WeMind Cluster: informa’t i participa com a entitat formadora!

ISE24-OIC

Participem en l’Open Innovation Challenge dins del congrés ISE 2024

En el marc de la 20a edició de l’Integrated Systems Europe (ISE), assistim al programa ‘Open Innovation Challenge’ d’Acció amb la participació de 268 proveïdors d’un total de 35 països. Dues organitzacions sòcies de WeMind Cluster han participat publicant els seus reptes per trobar solucions tecnològiques: Suara Coop i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST)

FES-TE SOCI
DEL CLUSTER

Endinsa’t en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes.