Notícies

WeMind Cluster takes on the #MWC24

Our team was excited to be back at the MWC24 and witness its countless groundbreaking solutions designed to empower individuals. This year’s exhibition area offered cutting-edge innovations on AI, assistive robots and health devices tailored for our sector, that led us to a more comprehensive and hands-on experience.

Participem en una Jornada sobre bones pràctiques dels espais esportius

WeMind Cluster va participar amb un stand dins del Marketplace, la zona expositiva de l’esdeveniment. Organitzada per Esportcat juntament amb INDESCAT, la jornada va posar el focus en la democratització dels espais esportius i la promoció d’un entorn que fomenti l’activitat física.

Webinar Formació Professional Dual: incorporar talent a les empreses

Trobada de difusió FP Dual dirigida a empreses i entitats de l’ecosistema WeMind Cluster: informa’t i participa com a entitat formadora!

ISE24-OIC

Participem en l’Open Innovation Challenge dins del congrés ISE 2024

En el marc de la 20a edició de l’Integrated Systems Europe (ISE), assistim al programa ‘Open Innovation Challenge’ d’Acció amb la participació de 268 proveïdors d’un total de 35 països. Dues organitzacions sòcies de WeMind Cluster han participat publicant els seus reptes per trobar solucions tecnològiques: Suara Coop i el Consorci Sanitari de Terrassa (CST)

Brains11

Brains: Edición Especial de Aniversario, un reconocimiento a una década de trayectoria

La publicación insignia del clúster dedica todo un volumen a la primera edición de premios del ecosistema, celebrados el pasado mes de noviembre en el marco del 10º Aniversario CSMC. Así, las grandes protagonistas de esta edición especial son las 6 organizaciones galardonadas a través de propuestas que sin duda han dejado un impacto muy positivo en nuestro entorno.

5a edició de la Jornada Salut Mental i JO

Més de 270 assistents van omplir la sala d’actes del Col·legi de Metges de Barcelona, en una Jornada inaugurada per la Sra. Maria Eugènia Gay, per part de l’Ajuntament de Barcelona, acompanyada de les intervencions de la Sra. Gemma Tarafa, de la Diputació de Barcelona, el Dr. Jaume Padrós, per part del Col·legi de Metges de Barcelona i representants del Departament de Drets Socials, Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya.

Els socis estableixen les bases de l’estratègia del clúster els pròxims anys

S’han celebrat els tallers estratègics WeMind Cluster, una cita clau en el procés de cocreació col·laboratiu del Pla Estratègic WeMind Cluster 2024-26. Un cop incorporades les aportacions que s’han fet en aquestes sessions, el document es publicarà en línia perquè tots els socis puguin acabar d’enriquir-lo.

Residencial Palau s’adhereix a WeMind Cluster

La base silver de WeMind Cluster s’amplia amb Residencial Palau, un centre referent en el món residencial català amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.

Finalitza el projecte SOC amb dues propostes formatives

Finalitza el projecte de detecció de necessitats formatives del mercat de treball i millora de la planificació de la formació que promou l’Administració Pública, amb la participació de 6 entitats associades. Les dues formacions especialitzades en l’atenció a persones amb trastorns cognitius, estaran disponibles pròximament al catàleg del SOC.

WeMind Cluster i el Departament de Drets socials refermen la seva voluntat de col·laboració

Representants de la junta directiva de WeMind Cluster s’han reunit amb el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, per compartir projectes i enfortir la col·laboració per abordar els grans reptes socials a Catalunya.

Vols participar al MWC 2024 i coneixer les novetats en salut mental i autonomia personal?

Estem elaborant un recorregut amb totes les activitats relacionades amb el sector de salut mental i l’autonomia personal que tindran lloc en l’edició d’enguany del MWC. La ruta recollirà les millors propostes per establir noves connexions i trobar nous socis tecnològics.

granedad

La revolució de Gran3dad arriba a WeMind Cluster

La família WeMind s’amplia amb Gran3dad, una empresa que neix a Lleida amb una metodologia revolucionària dins del sector de l’envelliment i l’autonomia. La marca emergeix d'un llegat familiar dins de les residències i les cures oferint una visió holística de valor i una proposta disruptiva sota el lema ‘grandesa en fer-se gran’.

12351