Notícies

HRC-equipWM

WeMind presente en el Health Revolution Congress 2024

El equipo WeMind participa en la segunda edición del congreso de digital health. Un amplio aforo de congresistas, startups internacionales e instituciones sanitarias se dieron cita en el Recinto Modernista de Sant Pau.

smartbrain

Smartbrain, nou membre WeMind

L'ecosistema WeMind té un nou membre: Smartbrain, una empresa enfocada a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment persones d'edat amb demència o qualsevol tipus de deteriorament cognitiu, mitjançant el desenvolupament de noves tecnologies.

teleker

Teleker s’incorpora a WeMind Cluster

La família WeMind dona la benvinguda a una empresa líder en monitoratge de pacients: l'única experiència de cures cròniques a domicili que s'integra perfectament en la rutina diària del pacient.

WeMind Cluster participa en el ‘PRO Sportstech’ 2024: el congrés de referència d’esport, tecnologia i innovació

L’edició d’enguany va posar especial èmfasi en la salut i va incloure un espai per l’Open Innovation Challenge que va comptar amb la participació de Sport2live com a ‘challenge provider’ i amb WeMind Cluster com a part del jurat

ministerios-mad

WeMind Cluster se une a ACESABIO para crear la mayor alianza española en salud y biociencias

La nueva Alianza de Clusters Españoles de Salud y Biociencias (ACESABIO) está impulsada por 12 clusters regionales que agrupan más 1.000 entidades con una facturación agregada de más de 27.000 M€, el 1,85% del PIB nacional.

nou-soci-i3pt

WeMind Cluster dona la benvinguda al Parc Taulí

L’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí (I3PT) s’incorpora a l’ecosistema clúster dins del àmbit de la recerca aportant la seva reputació com a líder en innovació, amb l’excel·lència com un pilar fonamental del seu model de gestió

Noti-WorkshopLLD

Participa al Workshop ‘Deteriorament Cognitiu associat a patologies mentals’!

Aquesta jornada de cocreació representa una oportunitat única per a posar en comú els coneixements que aglutina el nostre sector i treballar de manera conjunta per millorar la qualitat de vida de les persones afectades pel deteriorament cognitiu. Un punt de trobada crucial que ens permetrà traçar un pla d’acció per a la implementació de solucions concretes i innovadores. Participa-hi!

Brains_12

Arriba el nou número Brains sobre Salut Mental i Entorn Laboral

El primer número del 2024 arriba amb una temàtica que, en els darrers anys, ha anat adquirint una creixent importància en el debat social: el benestar laboral i el seu impacte en la qualitat de vida dels treballadors i en la productivitat de les organitzacions.

proyectosAEI23

WeMind presenta los resultados de los tres proyectos de innovación financiados por la línea de ayudas AEI

El pasado jueves se llevó a cabo la jornada online de Presentación de Resultados de los Proyectos AEI, organizada por WeMind Cluster. Durante la jornada se presentaron los tres proyectos ganadores de la convocatoria 2023: ContigoCARE, MatchMind y Green Twin.

emea

The Euro Mediterranean Economist Association (EMEA) and WeMind Cluster sign a new alliance to enhance collaboration across regions

Forging economic collaboration across regions: this new partnership marks the beginning of the ecosystem international growth as well as the strengthening of the WeMind global strategy

L’Assemblea General WeMind presenta el nou Pla Estratègic 2024-2027

Aquesta Assemblea, la primera sota la nova marca WeMind, dona el tret de sortida al nou Pla Estratègic 2024-2027, un document traçat conjuntament amb els associats durant els passats tallers participatius que van tenir lloc el mes de gener d'enguany. L’acte va incloure un tour d’innovació a Suara Coop.

future-space

Future Space se incorpora a WeMind Cluster

La base de start-ups tecnológicas del clúster continúa creciendo con la llegada de Future Space, empresa especializada en desarrollo y gestión de soluciones software orientadas hacia la transformación digital de las organizaciones.

12352