Oportunitats de finançament

Troba el teu partner

Task force

Ajudes AEI

Contacta amb l'oficina de projectes

PROJECTES

Task Force

El grup de treball que dinamitza consorcis, creant propostes sòlides i innovadores de projectes que puguin optar als fons Next Generation.

Estàs buscant oportunitats per participar en un projecte?

Creiem que la cooperació entre agents del mateix sector és clau per a abordar els reptes socials i econòmics que afrontem avui dia.

Si esteu interessats en formar part del grup de treball, us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres!

Des de la Task Force s’organitzen:

Grup Motor TFNG, trobades programades pel segon dijous de cada mes a les 15h. Aquestes reunions són una plataforma excel·lent per plantejar convocatòries que són d’interès per l’ecosistema.

Webinars gratuïts i oberts a tothom, plantejats a partir de les necessitats identificades en les trobades del Grup Motor.

Vols formar part del Grup Motor TFNG? Contacta’ns a projects@clustersalutmental.com

23/02/2023

TFNG – Sessió kick off

Primera sessió de la Task Force NG, el grup de treball dels socis del CSMC per idear, crear i presentar projectes dins l’ecosistema de salut mental, neurociències i envelliment, per generar innovació i transferència mitjançant les línies de finançament i Next Generation, entre d’altres.

04/05/2023

TFNG – Oportunitats per a la compra pública innovadora

Webinar sobre Compra pública innovadora, organitzat per la Task Force NG, grup de treball format per entitats associades al CSMC i acompanyats de l’Anna Monistrol, consultora d’Acció responsable de contractació pública d’innovació.