Un món d’innovació i progrés en el camp de l’envelliment. Un futur d’autonomia i benestar.

L’envelliment és una etapa vital que es refereix al procés natural i gradual pel qual una persona experimenta canvis físics, psicològics i socials a mesura que passen els anys.

És una part inherent de la vida i afecta a cada individu de manera única. Aquesta etapa vital implica no només canvis físics, com la disminució de la capacitat visual o auditiva, sinó també canvis psicològics i socials.

PROJECTES
SENIOR

Des del WeMind Cluster impulsem projectes col·laboratius d’innovació que promouen la Silver Economy.

Tot un ecosistema que agrupa empreses i entitats que treballen per fer front a les necessitats de les persones majors de 50 anys, promovent l’autonomia personal i la qualitat de vida de les persones grans.

ACTUALITAT
SENIOR

WeMind Cluster takes on the #MWC24

Our team was excited to be back at the MWC24 and witness its countless groundbreaking solutions designed to empower individuals. This year’s exhibition area offered cutting-edge innovations on AI, assistive robots and health devices tailored for our sector, that led us to a more comprehensive and hands-on experience.

Webinar Formació Professional Dual: incorporar talent a les empreses

Trobada de difusió FP Dual dirigida a empreses i entitats de l’ecosistema WeMind Cluster: informa’t i participa com a entitat formadora!

Brains11

Brains: Edición Especial de Aniversario, un reconocimiento a una década de trayectoria

La publicación insignia del clúster dedica todo un volumen a la primera edición de premios del ecosistema, celebrados el pasado mes de noviembre en el marco del 10º Aniversario CSMC. Así, las grandes protagonistas de esta edición especial son las 6 organizaciones galardonadas a través de propuestas que sin duda han dejado un impacto muy positivo en nuestro entorno.

FES-TE SOCI
DEL CLUSTER

Endinsa’t en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes.