Liderem la revolució de la Salut Mental amb Tecnologia, Innovació i Suport Comunitari

La salut mental abraça el benestar emocional i psicològic, incloent la gestió de l’estrès, relacions interpersonals, productivitat i presa de decisions informades.

També implica la capacitat d’enfrontar-se als reptes de manera efectiva i contribuir a la comunitat, anant més enllà de l’absència de trastorns. Auto-cura, autoacceptació i suport social són claus per promoure l’estat de benestar mental.

PROJECTES
SALUT MENTAL

Des del WeMind Cluster impulsem projectes que promouen la salut mental i l’autonomia de la persona, contribuint al seu benestar integral.

Tecnologia i innovació per desestigmatizar els problemes de salut mental i promoure un entorn de suport que ajudi a les persones a buscar l’ajuda que necessiten sense por als prejudicis socials.

ACTUALITAT
SALUT MENTAL
HRC-equipWM

WeMind presente en el Health Revolution Congress 2024

El equipo WeMind participa en la segunda edición del congreso de digital health. Un amplio aforo de congresistas, startups internacionales e instituciones sanitarias se dieron cita en el Recinto Modernista de Sant Pau.

smartbrain

Smartbrain, nou membre WeMind

L’ecosistema WeMind té un nou membre: Smartbrain, una empresa enfocada a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment persones d’edat amb demència o qualsevol tipus de deteriorament cognitiu, mitjançant el desenvolupament de noves tecnologies.

WeMind Cluster participa en el ‘PRO Sportstech’ 2024: el congrés de referència d’esport, tecnologia i innovació

L’edició d’enguany va posar especial èmfasi en la salut i va incloure un espai per l’Open Innovation Challenge que va comptar amb la participació de Sport2live com a ‘challenge provider’ i amb WeMind Cluster com a part del jurat

FES-TE SOCI
DEL CLUSTER

Endinsa’t en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes.