Liderem la revolució de la Salut Mental amb Tecnologia, Innovació i Suport Comunitari

La salut mental abraça el benestar emocional i psicològic, incloent la gestió de l’estrès, relacions interpersonals, productivitat i presa de decisions informades.

També implica la capacitat d’enfrontar-se als reptes de manera efectiva i contribuir a la comunitat, anant més enllà de l’absència de trastorns. Auto-cura, autoacceptació i suport social són claus per promoure l’estat de benestar mental.

PROJECTES
SALUT MENTAL

Des del WeMind Cluster impulsem projectes que promouen la salut mental i l’autonomia de la persona, contribuint al seu benestar integral.

Tecnologia i innovació per desestigmatizar els problemes de salut mental i promoure un entorn de suport que ajudi a les persones a buscar l’ajuda que necessiten sense por als prejudicis socials.

ACTUALITAT
SALUT MENTAL

WeMind Cluster takes on the #MWC24

Our team was excited to be back at the MWC24 and witness its countless groundbreaking solutions designed to empower individuals. This year’s exhibition area offered cutting-edge innovations on AI, assistive robots and health devices tailored for our sector, that led us to a more comprehensive and hands-on experience.

Participem en una Jornada sobre bones pràctiques dels espais esportius

WeMind Cluster va participar amb un stand dins del Marketplace, la zona expositiva de l’esdeveniment. Organitzada per Esportcat juntament amb INDESCAT, la jornada va posar el focus en la democratització dels espais esportius i la promoció d’un entorn que fomenti l’activitat física.

Webinar Formació Professional Dual: incorporar talent a les empreses

Trobada de difusió FP Dual dirigida a empreses i entitats de l’ecosistema WeMind Cluster: informa’t i participa com a entitat formadora!

AGENDA
SALUT MENTAL

FES-TE SOCI
DEL CLUSTER

Endinsa’t en un hub de coneixement en salut on podràs gaudir d’una visió 360º del sector, enfortint relacions estratègiques i trobant solucions innovadores pels teus reptes.