NOTÍCIES WEMIND

La segona convocatòria PERIS subvencionarà projectes de salut mental

Actualitat Empreses Notícies

S’ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a la recerca en salut en el marc de diferents programes i accions instrumentals de la segona convocatòria PERIS per al període 2018-2020

La Generalitat de Catalunya ha obert el termini de presentació de candidatures a la convocatòria PERIS, els ajuts per a finançament de recerca en salut, fins al 30 de setembre. Durant aquesta segona edició, hi haurà tres categories: incorporació de científics i tecnòlegs, intensificació de l’activitat d’investigació (infermeres, fisioterapeutes i especialistes) i projectes orientats i dedicats a la salut mental.

Els projectes en salut mental hauran de ser multicèntrics i són elegibles centres de l’àmbit assistencial del SISCAT o de l’àmbit de la salut pública que desenvolupin activitat de recerca a Catalunya, incloent-hi els IRS acreditats.

En el cas de les universitats, els centres del sistema CERCA i els centres del programa d’instal·lacions científiques singulars, la participació dels grups de recerca és possible de dues maneres:

  1. Els grups de recerca d’aquestes institucions que estan vinculats a un IRS acreditat són elegibles per actuar com a coordinadors.
  2. Els grups de recerca d’aquestes institucions no vinculats a un IRS acreditat poden participar com a grup en les propostes, si bé no serien elegibles per coordinar-les.