NOTÍCIES WEMIND

Residencial Palau s’adhereix a WeMind Cluster

Salut Mental Senior Notícies Socis

La base silver de WeMind Cluster s’amplia amb Residencial Palau, un centre referent en el món residencial català amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus usuaris.

Residencial Palau és una residència geriàtrica assistida que ofereix un servei privat amb places públiques per als ciutadans de la zona del Vallès Central de Catalunya, una zona actualment mancada d’oferta assistencial. El centre segueix protocols pioners a Europa per millorar la qualitat de vida dels seus usuaris i es basa en tres pilars fonamentals: la qualitat, la seguretat i el confort.

La tecnologia, gran aliada en l’atenció a l’usuari

L’objectiu de Residencial Palau no és només ser referent en la cura i benestar dels seus usuaris sinó també fer especial èmfasi en l’ús de la tecnologia per garantir una atenció de qualitat dins un entorn segur.

En aquest sentit, el complex sanitari ofereix instal·lacions innovadores amb una dotació tecnològica que pretén millorar l’experiència dels pacients, optimitzant la gestió del personal i millorant la seguretat de les persones.

Ara que el clúster està enfortint la seva base d’envelliment saludable, “formar part de l’ecosistema tenia molt sentit per nosaltres, es tracta d’un sector que cada cop està més relacionat amb temes de salut mental, i per tant és una aliança de futur i una confluència on s’ha de començar a treballar activament. El que ens agradaria és aportar el nostre coneixement i la nostra expertesa, entenent al clúster com un espai de col·laboració”, en paraules de José Luis Monserrat, Director del centre.

envelliment saludable qualitat de vida Residències salut mental serveis geriàtrics tecnologia