NOTÍCIES WEMIND

Smartbrain, nou membre WeMind

Neuro Salut Mental Senior Actualitat Notícies Socis

L'ecosistema WeMind té un nou membre: Smartbrain, una empresa enfocada a millorar la qualitat de vida de les persones, especialment persones d'edat amb demència o qualsevol tipus de deteriorament cognitiu, mitjançant el desenvolupament de noves tecnologies.
smartbrain

Smartbrain és una empresa d’alt impacte social dedicada al desenvolupament i comercialització de programes interactius d’estimulació cognitiva personalitzada, per a ajudar a prevenir i tractar la pèrdua de capacitats mentals, qualsevol que sigui la seva causa, i contribuir a un envelliment actiu, amb salut i qualitat de vida.

Lluitant contra la demència

Smartbrain ha aconseguit crear una plataforma única d’estimulació cognitiva denominada ‘Programa Smartbrain’, la qual ha aconseguit una eficàcia terapèutica demostrada en múltiples casos de demència: envelliment, Alzheimer, Parkinson, ictus, dany cerebral, discapacitat intelectual, síndrome de Down, esclerosis múltiple, etc.

Amb la incorporació de Smartbrain, el clúster suma una nova dimensió tecnològica que enfortirà la seva base d’entitats dedicades al camp de l’estimulació cognitiva.

Juan Ramón Llorente, CEO de Smartbrain, ha expressat la seva satisfacció per aquesta nova etapa: “Amb la nostra adhesió a WeMind Cluster esperem millorar el nostre coneixement sobre els reptes i oportunitats generats pel creixent procés d’envelliment de la població i el seu impacte en la salut mental; i entrar en contacte amb entitats que comparteixin amb nosaltres el desig de contribuir a la promoció d’iniciatives que fomentin un envelliment actiu i saludable.”

estimulació cognitiva