NOTÍCIES WEMIND

Teleker s’incorpora a WeMind Cluster

Senior Actualitat Notícies Socis

La família WeMind dona la benvinguda a una empresa líder en monitoratge de pacients: l'única experiència de cures cròniques a domicili que s'integra perfectament en la rutina diària del pacient.
teleker

L’empresa Teleker ja és un nou membre de WeMind Cluster. Amb aquesta incorporació a l’ecosistema, Teleker aportarà la seva expertesa en el desenvolupament de tecnologies avançades per a la millora en l’atenció de pacients de la tercera edat. Teleker ofereix un servei únic de telemedicina pel monitoratge de pacients gràcies al seu enfocament d’informàtica ambiental, que connecta a l’usuari a través del seu televisor i interfície de veu.

Clínica virtual

La seva gamma de solucions tecnològiques estan orientades a millorar la qualitat de vida de les persones grans que volen cuidar la seva salut, però no volen que la seva vida es vegi interrompuda. Aquesta experiència de cures de la salut en la llar s’integra a la perfecció en la rutina diària de les persones sense dispositius addicionals a causa del seu exclusiu enfocament d’ambient computing que connecta als pacients a través de la TV i interacció per veu.

D’aquesta manera els metges poden brindar serveis més personalitzats i realitzar accions preventives disminuint les hospitalitzacions. Teleker també compta amb aplicacions mòbils i WEB.

Aquesta incorporació obre noves oportunitats de col·laboració amb altres membres i professionals del sector, fomentant la creació de sinergies i impulsant la recerca i el desenvolupament de noves solucions.

Envelliment innovació Telemedicina